Surdejspizza er intet mindre end fantastisk. Du får en ultra tynd og sprød bund, en luftig skorpe og et sejt bid. Og så smager en surdejspizza fænomenalt. Og det…
Salt og surdej er to vigtige størrelser at have styr på i surdejskøkkenet. I denne guide lærer jeg dig, hvorfor det er vigtigt at vente med at tilsættet saltet…
Jeg lærer dig at lave din egen opskrift på surdejsbrød i denne guide. Et surdejsbrød består af fire simple ingredienser, som med den rette sammensætning giver dig et helt…
Hvor meget surdej er nok? Hvor lidt skal der til? For at få den perfekte balance i dit surdejsbrød, så er det vigtigt, at du bruger den rette mængde…
Det her er de bedste og mest svampede kanelgifler med surdej, jeg nogensinde har smagt. Det er faktisk også de eneste kanelgifler med surdej, jeg har smagt i mit…
Skagenslapper med surdej smager vanvittig godt. Derfor var jeg nødt til at udvikle en opskrift, så du kan tage del i dette lækre stykke morgenbrød. Ingen weekend uden skagenslapper…
Det her er den bedste opskrift på bløde og søde bamseboller med surdej. Ja, måske er det faktisk den eneste opskrift på bamseboller med surdej, der findes? Jeg har…
Der er bare ikke noget bedre end hjemmelavede burgerboller. Og så koster de en brøkdel af, hvad du skal give for en nogenlunde burgerbolle i supermarkedet. I virkeligheden kan…
Søndagspandekager med overskydende surdej er den perfekte måde at starte søndag morgen på. Søndag er pandekagedag hos os. Mine børn elsker, når jeg står op og laver pandekager til…
Hjemmelavet pasta med overskydende surdej er next levet i surdejskøkkenet. Og så er det en genial og yderst smagfuld måde at få brugt noget af sin overskydende surdej på.…