Det kan godt være svært at blive klog på surdej. Og det kan også virke enormt uoverskueligt. I hvert fald i starten. For at du kan blive klogere på surdej, har jeg derfor skrevet en masse guides, tips og tricks, der på en udførlig og pædagogisk måde bryder surdejen ned fra det rene volapyk til forståeligt dansk.
Og så vil jeg godt vove den påstand, at det ikke er så svært, når man først får det lært, sådan som Laus Højby sang i Krummerne, dengang jeg var barn i 90’erne.
Jeg udgiver løbende guides, der vil gøre dig en hel del klogere på surdejens verden.
Brug din viden til at bage med
Med alt den viden ved hånden, som jeg lærer dig i mine guides, så håber jeg, at du får succes med at bage alt lige fra De ultimativt bedste og mest svampede kanelgifler med sød surdej til Fløjlsbløde og luftige burgerboller med sesam og surdej. Måske du også har mod på de her Bløde og søde bamseboller med surdej eller min opskrift på Fænomenal surdejspizza med sprød bund, luftig skorpe og sejt bid.