Første gang, du giver dig i kast med surdej, vil du hurtigt opdage, at der bliver brugt en hel del teknikker og begreber, som forekommer som det rene volapyk,…
Det her er det bedste formbrød med surdej, der findes. Brødet her en blød krumme med masser struktur og smag og en sprød og knasende skorpe. Det skal hæve…
Det her er den mest uimodståelige og svampede citronkage med overskydende surdej, du har smagt. Det tør jeg godt love. Overskydende surdej er et luksusproblem for alle, der bager…
Surdej eller gær? Hvad er bedst og hvorfor? Få svarene lige her! Der er et hav af gode grunde til, at du skal skifte det konventionelle gær ud med…
Når du skal bage med surdej, så er det vigtigt, at surdejen er i absolut topform og klar til at komme i din dej. Jeg plejer at bruge udtrykket…
Du behøver ikke at være en kæmpe surdejsnørd for at få succes med surdej. Men derfor kan det nu alligevel være rart at vide, hvordan surdejen fungerer og hvilket…
Når du gerne vil i gang med at bage med surdej, så er det vigtigt, at du altid har en glad, livlig og boblende surdej, som du kan bruge…
Det er synd og skam at smide din overskydende surdej ud. Bag i stedet disse fantastiske sprøde og salte sesamkiks med overskydende surdej, som gør sig godt på ostebordet…
Når man er ny i surdejskøkkenet, opstår der hurtigt rigtig mange spørgsmål. En af de ting, som man godt kan blive i tvivl om, er, hvad der helt præcist…
Det her er mit take på sunde pandekager med overskydende surdej. De er både lette og luftige og dejligt svampede indeni. Du kan roligt spise dem med god samvittighed,…